perjantai 1. kesäkuuta 2012

KuulumisiaOmenapuut kukkivat runsaasti. Ovat niin kauniita ja tuoksuvat hyvälle! Toivotaan että tänä vuonna saataisiin paljon omeniakin, kun viime vuonna kolmesta puusta tuli vain muutama omena.

Kerrompa vähäsen meidän kuulumisia. Askarreltu ei olla viime aikoina ollenkaan, joten askartelupostauksia ei ole mahdollista tehdä... Sen sijaan lapsilla oli viimeiset kerhokerrat seurakunnan päiväkerhossa ennen kesää. Kevätretken sijasta kerhoon tuli viimeisenä kerhopäivänä Mimi ja Kuku vierailulle. Se olikin hauska ja jännä päivä. Lapset saivat touhuta kaikenlaista yhdessä Mimin ja Kukun kanssa. Tällä viikolla oli myös kerhon kevätjuhla kirkossa. Kerholaiset esiintyivät siellä. Ovat nuo lasten kevät- ja joulujuhlat aina yhtä ihania! 

Leivottiin taas nokkossämpylöitä, kun minä olen nyt hurahtanut niin tuohon nokkosen käyttöön :) Eilen lähdettiin lasten kanssa puistoon retkelle siis eväitten kanssa puistoon... Heti on paljon hauskempaa lähteä puistoon, kun on eväät mukana.

Huomenna onkin jo koulun kevätjuhla ja sitten jäävät omat koululaiset kesälomalle. Huomenna mennään myös sukulaistytön ylioppilasjuhliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti