torstai 14. kesäkuuta 2012

Huovutettu palloTämän viikon askartelu oli huovutettu pallo, jonka ohje löytyy Ipanailoa blogista "huovutettu kuusenpallo". Me muutimme ohjetta sen verran, että sisuspallo on suklaamunan muovinen "sisusmuna". Munan sisälle laitoimme muutaman pikku kiven, niin pallosta tuli samalla helistin. Huovutimme pallot puutarhassa. Se oli mitä mainioin ulkoaskartelu, kun on aikas märkää puuhaa. Lapset tykkäsivät tehdä näitä palloja ja leikkiä niillä kun ne valmistuivat. Hyppivät trampoliinillakin pitkän aikaa pallojensa kanssa. Lapset tykkäävät eniten askarteluista millä voi leikkiä ja varsinkin jos niillä pääsee leikkimään heti!

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Meidän perhe suuntaa huomenna kohti Helsinkiä laivalle ja launtaina päiväksi Tukholmaan.

2 kommenttia:

  1. Meillä ei voi huovuttaa, koska olen allerginen. Mutta ihanaa ja mukavaa se kyllä on :)

    Törmäsin blogiisi Ipananblogissa, ekaa kertaa vierailulla siis. Selailin sivujasi ja linkitän sinut, jos sopii? Kiva saada uusia pph-blogeja seurattavaksi.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit :) Ja ilomielin linkitä blogini. Neljäs kuukausi blogin pitämistä menossa. Päätin minäkin perustaa oman blogin, kun löysin muiden pph-blogeja. Mukava lueskella ja katsella kuvia, mitä muut hoitajat lapsineen ovat puuhastelleet. Sinullakin on kiva blogi ja kaikkea kivaa olette tehneet!

    Huovutus on kyllä mukavaa vaikka se onkin aika uusi juttu minulle. Meillä on huovutusvillaa varastossa, joten täytyis keksiä mitä kaikkea kivaa siitä voisi lasten kanssa tehdä.

    VastaaPoista